Over ons | 't Veiligheidshuys

Over ons

Waarom 't Veiligheidshuys

t Veiligheidshuys is jouw partner op het gebied van veilig werken. Met een compleet aanbod van opleidingen, trainingen, adviestrajecten en veiligheidsproducten zijn wij dé specialist in ARBO-veiligheid.

Binnen ’t Veiligheidshuys staat de klant centraal. Wij zijn voor jou een partner die meedenkt met vraagstukken op het gebied van bedrijfsveiligheid binnen jouw organisatie. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke en directe aanpak, de korte lijnen met onze organisatie en de betrokkenheid van onze medewerkers.

Onze aanpak draait om maatwerk: we begrijpen namelijk dat elke situatie uniek is. Laat onze op maat gemaakte trainingen jouw organisatie begeleiden naar een veilige omgeving!

’t Veiligheidshuys heeft als doel jouw organisatie volledig te ontzorgen. Wij nemen graag de cursistenadministratie volledig uit handen, evenals de planning en alles wat komt kijken bij het organiseren van opleidingen en trainingen binnen de organisatie. Doordat onze trainers gecertificeerd zijn door NIBHV, Oranje Kruis, Rode Kruis en NRR ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige opleidingen en trainingen.

Maatwerk

Onze op maat gemaakte aanpak biedt de juiste training, advies en oplossingen die passen bij jouw unieke situatie.

Meedenken

Wij denken graag mee met jouw organisatie en kunnen hierdoor beter inspelen op specifieke behoeften.

Ontzorgen

We nemen de hele cursistenadministratie, planning en organisatie van trainingen voor jouw organisatie uit handen.

Waar en wanneer

Onze trainingen en trainers zijn beschikbaar waar en wanneer jij dat wilt. Wij geven trainingen op locatie door heel Nederland.

Kleine groepen

Om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen werken we altijd met kleine groepen waarbij iedereen veel individuele aandacht krijgt.

E-learning en praktijk

Veel van onze trainingen worden ondersteund door e-learning waardoor de praktijktraining echt in het teken staat van praktijkgericht oefenen.

Over 't Veiligheidshuys

’t Veiligheidshuys kijkt graag samen met jou naar de manier waarop we het werken binnen jouw organisatie zo veilig mogelijk kunnen maken. Wij bieden je een compleet aanbod aan opleidingen, trainingen, adviestrajecten en producten op het gebied van bedrijfsveiligheid. Bovenal om veiligheid binnen de organisatie te kunnen garanderen. Maar natuurlijk ook om te voldoen aan de eisen vanuit de Arbowet. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van bedrijfsveiligheid en delen onze kennis graag.

Graag gaan wij met jou om tafel om te bespreken welke opleidingen, trainingen en/of adviestrajecten passen binnen jouw organisatie. Van begin tot eind ondersteunen wij je op persoonlijke wijze op het gebied van bedrijfsveiligheid. En de administratieve afhandeling zoals planning en cursistenadministratie? Die nemen wij gewoon voor je uit handen. Dan doen wij waar wij goed in zijn. En kun jij blijven doen waar jij goed in bent. In een veilige werkomgeving.

Wij leiden op, de cursist maakt het verschil
Cursisten moeten kunnen leren in een veilige leeromgeving die zoveel mogelijk is afgestemd op de praktijk, maar ook afgestemd op de wettelijke kaders van ‘kennis’, ‘kunde’ en ‘vaardigheden’. Onze trainingen zijn gericht op het creëren van zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Een veilige en positieve leeromgeving voor cursisten waarin (zelf)vertrouwen centraal staat. Hiermee maken onze cursisten uiteindelijk in de praktijk het verschil!

‘t Veiligheidshuys Learning Academy
‘t Veiligheidshuys beschikt over een eigen online leeromgeving. Binnen deze online leeromgeving ontwikkelen wij snel en eenvoudig e-learning ter ondersteuning van de trainingen of als online cursus. Alle e-learnings zijn modulair opgebouwd waardoor wij makkelijk maatwerk kunnen leveren. Cursisten krijgen direct toegang tot hun eigen digitale leeromgeving waar de verschillende e-learnings te vinden zijn, toetsbanken maar ook theorie als naslagwerk.

Binnen de Learning Academy worden cursisten op de hoogte gesteld van geplande trainingen en wat er van hen verwacht wordt. Ook kunnen cursisten hier zelf certificaten downloaden. Als klant kun je inloggen en de voortgang van jouw cursisten inzien, evenals alle geplande trainingen en uitgegeven certificaten. Communiceren met de gehele cursusgroep, een selectieve groep of één cursist. Alles is mogelijk via onze Learning Academy.

De Learning Academy is er om leren in alle opzichten leuker, efficiënter en gemakkelijker te maken!

Onze missie en doelstelling

Elke dag maken wij ons sterk voor bedrijfsveiligheid binnen organisaties. Dat doen wij met het aanbieden van een breed scala aan opleidingen, trainingen, producten én het uitvoeren van adviestrajecten op het gebied van bedrijfsveiligheid.

Onze missie
Bedrijven én personen bewust maken van risico’s op het gebied van bedrijfsveiligheid. Met een passie voor veiligheid willen wij zorgdragen voor goede en betaalbare veiligheidstrainingen en adviestrajecten voor iedereen en elke organisatie.

Onze doelstelling
Het aanbieden van een breed programma aan opleidingen en trainingen die zo veel mogelijk afgestemd zijn op de praktijk. Wij hebben onszelf ten doel gesteld trainingen te verzorgen gericht op het creëren van zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Een veilige en positieve leeromgeving voor cursisten creëren waarin (zelf)vertrouwen centraal staat. Hiermee maken onze cursisten uiteindelijk in de praktijk het verschil.

‘t Veiligheidshuys probeert zich niet alleen te onderscheiden door het leveren van maatwerk én kwaliteit maar ook door flexibiliteit. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal bedienen.

Door middel van persoonlijk contact en korte lijnen met onze collega’s werken wij elke dag aan een goede relatie met onze klanten.

Veiligheid is een cultuur!

Werken bij 't Veiligheidshuys

Met een jong en dynamisch team biedt ’t Veiligheidshuys opleidingen, trainingen en adviestrajecten aan door heel Nederland, op eigen locaties of op locatie van de klant. Enthousiasme, gedrevenheid, flexibiliteit én korte lijnen met de klant staan binnen ’t Veiligheidshuys centraal. Naast collega’s met een tijdelijk of vast dienstverband werken we ook samen met ZZP’ers en freelancers uit de praktijk.

We zijn altijd op zoek naar ervaren, zelfstandige instructeurs uit de praktijk met een passie voor veiligheid die als zzp’er óf als freelancer aan de slag willen door heel Nederland. Voorkeur werkgebied is Noord- en Zuid Holland.

Mocht je interesse hebben of meer willen weten laat dan je gegevens achter.

Laat je gegevens achter